ELŐADÁSOK TECHNIKAI PARAMÉTEREI


Alap információk: 
Produkció előadói létszáma: 6-7 táncos + 1 v. 2 hangszer (élő zene, mely 20 percnél hosszabb előadás esetén feltétlenül szükséges)
 

A műsor minőségi lebonyolításához az együttes technikai igényei a következők:
 
Színpadméret: min. 6 m x 5 m (ideális méret a 8 m x 6 m) "hasznos" terület (nem lehet dobállvány, kontroll hangfal etc. rajta)
Színpadfelület: nagyon stabil, lehetőség szerint fa alap (nem műparketta, de lehet táncparkett is, nem kötelező színpad), csúszós felszín (parketta, műanyag színpad), vagy egyenetlen felszín (1 mm-nél nagyobb hézagú dobogó, színpad stb.) esetén a színpadon rögzített balett-szőnyeg (táncszőnyeg / grabo)
Egyéb színpadi igény: - A színpad táncterének hőmérséklete szabadtéri előadás esetén el kell, hogy érje minimum a 22 fokot. (Szükség esetén hő légbefúvók alkalmazását kérjük)
- 25 fokot meghaladó hőmérsékletű szabadtéri nappali előadás vagy rossz időjárás (eső, szél) esetén a lépcsőket is fedő színpadtakarás szükséges
Hangosítás: - minimum 2 db kontroll hangfal a táncosok felé fordítva
- csatlakozási lehetőség/mikrofon a hangtecnikai pulttól a színpad közepéig vezetve a hangszerek részére
(- step hangosítás: nem kötelező, de a produkció élvezeti értékét különösen szabadtéren javítja a közönség felé, mely puska és/vagy flat mikrofonokból könnyen összeállítható)
Öltöző: A műsor hosszúsága, így a kosztüm- és cipőváltások miatt szükséges a színpad közvetlen közelében egy zárható vagy felügyelt, koedukált, a táncosok létszámának megfelelő darabszámú székkel és legalább 1 db fél alakos tükörrel ellátott öltöző.
Szabadtér esetén az öltözősátor alulról is zárt kell, hogy legyen, teljesen fedett (ablakok esetén „függönyözött”) oldalfalakkal és minimum 22 fokos átlaghőmérséklettel kell rendelkeznie a táncosok egészségi állapotának megóvása érdekében.
 
Kövön, márványon, betonon (és hasonló RUGALMATLAN anyagokon), valamint padlószőnyegen a balesetveszély miatt és a táncosok egészségének megóvása érdekében nem áll módunkban táncolni!

Az írásos megbízás együttes vezetője által történő elfogadásával Megbízó a fenti paramétereket elfogadottnak tekinti és biztosításukat vállalja.
A fenti paraméterek teljesülésének hiánya esetén az előadás minőségének romlásával (szélsőséges esetben meghiúsulásával) kérünk kalkulálni, mely a kifizetés alól Megbízót nem mentesíti.

Amennyiben a megadott színpadtechnika nem áll rendelkezésükre, kérjük, jelezze felénk és a produkcióhoz szükséges technikai háttér biztosítására is árajánlatot adunk.


A www.celticsunrise.hu oldalain található összes fotó, hanganyag és információ kizárólagosan a mindenkori Celtic Sunrise együttes tulajdona, bárminemű felhasználása csak a tulajdonos írásos belegyezésével történhet. A Celtic Sunrise név és logo a Magyar Szabadalmi Hivatal által bejegyzett védjegy, védjegyoltalom alá esik, JOGTALAN HASZNÁLATA az ide vonatkozó törvényi szabályozás alapján (1997. évi XI. tv. 12. és 27.§) BÜNTETENDŐ!