1978. október 2-án születtem Budapesten. Nyolc éves koromban kezdtem el hegedülni a Nádasdy Kálmán Művészeti iskolában, Budafokon. Az ír és a kelta zenei világ számunkra szokatlan és egzotikus hangzásvilága már pályafutásom elején is hatással volt rám, bár ekkor még csak komolyzenével foglalkoztam. Ezért nagyon örültem annak, hogy egy ismerősöm révén rátaláltam erre a nagyszerű társaságra, ahol nemcsak zenei tudásomat bővíthettem, hanem új barátokat is szereztem.
Amikor éppen nem hegedüléssel foglalkozom, egy banknál mérnöki tanácsadóként dolgozom. Tanulmányaimat a BME villamosmérnöki karának elektroakusztikai és stúdiótechnikai szakirányán, valamint híradástechnika szakán végeztem. Az ilyen irányú végzettségem révén úgy hiszem, hogy a csapat munkáját segíteni tudom, hozzájárulva ahhoz, hogy minél színvonalasabb előadásokat tudjunk a közönség számára bemutatni.
Ennek keretében jövőbeni terveim – terveink – között szerepel, hogy a csapat zenei repertoárját tovább bővítsük. Ezen felül 2005 elején elkezdtem a tánc alapjait is elsajátítani. Remélem, ezzel is sikereket fogok elérni, és nem csak mint a csapat hegedűse tudok részt venni a jövőbeni fellépéseken.

   
E-mail: michaletzky.balazs@celticsunrise.hu